af014995: Lokerse Feesten '88 - Bogaert, Ann; De Cuyper (1988)
"Affiche ontworpen door Ann Bogaert, uitgegeven in 1988 voor de Lokerse Feesten. Afbeelding: tekeningen van saxofoon, een pint bier, de maan en sterren, een bord en bestek, een kaars, een klapstoel, een bakje frieten, een sigaret met rook, een boom, een palmboom en een slak. Tekst: LOKERSE FEESTEN '88. zaterdag 6 augustus: 15.00 u. - 19.00 u.: Studio Brussel live vanop de vismijn - met gasten 19.30 u. Benny Bottle and The Space Shuttles 21.00 u. Kristi Rose & The Midnight Walkers (USA) 23.00 u. The Boogie Brothers (GB). zondag 7 augustus: 19.30 u. The Crew 21.00 u. John Hammond (USA) 23.00 u. Otis Grand & The Dance Kings (USA/GB). maandag 8 augustus: 19.30 u. Vermenton Plage (Fr.) 21.00 u. Rory Mc Leod & Kathry Tickell (GB) 23.00 u. Bart Peeters en De radio's. dinsdag 9 augustus: 19.30 u. Tinsel Town 21.00 u. Blaine Reininger (USA) 23.00 u. Herman Brood and His Wild Romance (NL). woensdag 10 augustus: 15.00 u. Beddenrace (Grote Markt) 19.30 u. Norbert De Taeye 21.00 u. Hans De Booy 23.00 u. Jr. Walker & The All Stars (USA). donderdag 11 augustus 19.30 u. Won Ton Ton 21.00 u. Soul Sister 23.00 u. Dr. Feelgood (GB). vrijdag 12 augustus: 19.30 u. La P'tite Fanfare (Can) 21.00 u. Les Gangsters d'Amour 23.00 u. Isabelle Antena (Fr.). zaterdag 13 augustus: 19.30 u. Mwenzo Africa (Zaïre) 21.00 u. The Skyblasters 23.00 u. Taxi Pata Pata (Zaïre). zondag 14 augustus: 19.30 u. The Paranoid Polaroids 21.00 u. The Blues Brothers (Boogie Boy & Roland) 23.00 u. Brendan Croker & The 5 O'Clock Shadows (GB). woensdag 10, donderdag 11, en vrijdag 12 augustus: telkens te 20.15 u. - in het stadspark: De Internationale Nieuwe Scène met Tricolore Triste. Drukkerij De Cuyper n.v. Zele. ontwerp: Ann Bogaert. Reclametekst: CERA SPAARBANK; OVERAL EEN GOLFLENGTE VOOR Studio BRUSSEL; Lotto; L&M My Way; Zeep- en Verffabriek Groendreef 53 - 9100 Lokeren; VLAANDEREN leeft; Sprekende klok: Paul Schrijvers inkom gratis; STELLA ARTOIS; BARCO; Drukkerij De Cuyper Drukkerijstraat 11, 9140 Zele 052/44.50.65 Uitgeverij De Cuyper Oude Vest 34, 9330 Dendermonde 052/21.40.60. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"