Een gezonde driehoeksverhouding : arbeidsecologie : op het snijpunt van arbeid, milieu en gezondheid (Brussel: SP)
"Sociaal Congres van 8 en 9 december 1990 : een sociaal programma voor de jaren '90 : toekomst en kwaliteit"