af017221: Kolle Kölner Lesben & Schwulentag '92 - Vorstand der AIDS-Hilfe; Malcherek, Gerhard (1992)
"Affiche uitgegeven in 1992 door Vorstand der AIDS-Hilfe (Keulen) voor een homo- en lesbiennedag. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"