af012020: Tijd voor vitaliteit - Bond Moyson; Peeters, Guy (1995)
"Affiche uitgegeven in 1995 door de Bond Moyson voor activiteiten voor senioren. Afbeelding: kleurenfoto van Paula Semer en Ward de Ravet met errond vijf kleurenfotootjes van hen tijdens uitstappen. Tekst: TIJD VOOR Vitaliteit. Vraag de brochure 55 PLUS ACTIE. SOCIALISTISCHE MUTUALITEITEN. Verantwoordelijke uitgever: Guy Peeters, Sint Jansstraat 32, 1000 Brussel. Vrij van zegel: art. 198 - 7bis. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"