Bouwen aan geluk - Knockaert, Marianne; Schoeters, Marcel; Vanden Broucke, A. (Antwerpen: CESCO)
"tekst van Marianne Knockaert, voorwoord van A. Vanden Broucke en Marcel Schoeters Uitgegeven ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de Algemene Centrale ABVV-afdeling Antwerpen"