af008539: Werkgroep Kultuur MLB - MLB (1975)
"Affiche uitgegeven in (1975) door de Marxistisch-Leninistische Beweging (MLB) voor propaganda. Afbeelding: tekening van onduidelijke letters die een cirkel vormen waarin de hoofden van de 'grote vijf' en een geheven vuist. Tekst: WERKGROEP KULTUUR MLB. FILM, TONEEL, FOTO, AFFICHE. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"