smc0188: Jaarlijkse archivering van het Youtube-kanaal van Coopkracht over 2016 - Coopkracht
"Collection: Coopkracht; Gearchiveerd met Youtube-dl, versie 2020.09.20 Level of description: File; Series: 715.X.1.1: Youtube-kanaal van Coopkracht"