ls000398: Arbeit macht frei - Wilchar
"Linoleumsnede met de afbeelding van een fabriek met een zeer hoge fabrieksschoorsteen, onderaan is een stuk van een toegangspoort te zien met de tekst 'Arbeit macht frei' erboven (verwijzing naar de spreuk boven toegangspoorten van nationaalsocialistische concentratie- en vernietigingskampen). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"