fo017521: Vrouwendag - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een sketch met een vrouw verkleed als non tijdens een bijeenkomst n.a.v. de Vrouwendag. 11 november 1992. Opschrift: Lang en gelukkig in een nieuw Europa FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"