fo033832: El Ele
"Kleurfoto genomen in het ontmoetingscentrum El Ele in de Pannestraat tijdens een bezoek van Matthias De Clercq en Marino Keulen op 14 april 2007 te Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"