fo003137: Inhuldigingsfeesten Menen
"Zwart-witfoto tijdens de inhuldigingsfeesten van de stadswerken in Menen, 19 juni 1938. August Balthazar en Auguste Debunne na de officiële ontvangst op het stadhuis. Opschrift onderaan: 19 Juni 1938 - De overheidspersonen zullen na de ontvangst ten stadhuize een bezoek brengen aan de gemeenteinstellingen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"