't Liedboek, kritisch tijdschrift voor aktuele muziek (Londerzeel: Etienne Verhoeyen; Gent)
"Periodiciteit: vijf nummers per jaarRedactie: Miel Appelmans (hoofdredacteur en verantwoordelijke uitgever) Klein Holland 83, Londerzeel / Miel Swillens, Gert Fabré, Etienne Verhoeyen, Roel van Bambost, André de Bruyn, Johan Thielemans, Jari de Meulemeester, Mark Van Cauwenberghe, Frank Soete, Lieven Tavernier, Mark van de Velde (medewerkers)Administratie: Mark Isselé, Visserij 52, 9000 Gent Miel Appelmans red."