fo034978: BBL / sluikstort - Jochems, Gert
"© Gert Jochems Zwart-witfoto van een sluikstort aan de Gasmeterlaan te Gent, met achteraan de Nieuwe Molens en de restanten van de gasfabriek, jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"