dip000090: Diploma van bekwaamheid voor het provinciaal en gemeente-kiesrecht, Pieter Theophile Clabots, 7 april 1893 (1893)
"Diploma van bekwaamheid voor het provinciaal en gemeente-kiesrecht voor Clabots Pieter Theophile, Aalst 7 april 1893 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"