L'Ere Nouvelle : Revue Internationale d'Education Nouvelle - Ferrière, Ad. (Genève: Bureau international des Ecoles Nouvelles)
"Wijziging ondertitel: 1 nov 1893: revue mensuelle de socialisme scientifique Eerste nr.: jul 1893 Periodiciteit: maandelijks Redactie: directeur: George Diamandy Redactiecomité: A. Chaboseau, Emile Portal, Jean Vyndran, Paul Dramas Medewerkers: o.a.: Paul Lafargue, Jules Guesde, Emile Vandervelde Drukker: Imp. Em. Pivoteau, St-Amand, Cher Admministratie: Leo Frankel"