Quartiers : bulletin de liaison de comités de quartier et de maisons de quartier = Wijken : kontaktblad voor buurtkomitees en buurthuizen (Bruxelles: Inter-Environnement Bruxelles)
"Vanaf 1986 worden enkel onpare nummers gebruikt"