af015675: World Bank damages the climate - WALHI
"Affiche uitgegeven door Wahana Lingkungan Hidup Indonesia (WALHI) voor milieubescherming. Afbeelding: wereldkaart. Tekst: WORLD BANK DAMAGES THE CLIMATE www.walhi.or.id. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"