Égarement de la raison : démontré par les ridicules des scienes incertaines - Fourier, Charles ([S.l], 1847)
"Charles Fourier DIGITAAL TE RAADPLEGEN IN DE LEESZAALDe tekst werd eerst gepubliceerd in The Phalange van maart tot mei 1847. Het werd waarschijnlijk geschreven in 1806.Zie CD-ROM 'Anarchy is Order'"