af017703: sp.a sociaal progressief alternatief - sp.a
"Affiche uitgegeven tussen 2001 en 2004 door de Socialistische Partij Anders (sp.a) voor propaganda. Tekst: sp.a sociaal progressief alternatief. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"