fo024224: Nationaal Hulp- en Voedingscomité Eerste Wereldoorlog
"Zwart-witfoto genomen tijdens de soepbereiding voor het Hulpcomité van Brussel tijdens de Eerste Wereldoorlog. Plaats : Messageries van Gend, 10 Boulevard du Hainaut. 1914-1915. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"