fo035763: Artsenstaking - Heyn, Ton
"Zwart-witfoto van een spandoek op de Cauberg, gemaakt door Nederlandse demonstraten tijdens de grote artsenstaking. Met de boodschap : Belgische artsen ga terug naar uw zieken , 16 april 1964. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"