fo014714: Staking tegen de Eenheidswet - Samaillie, Noël
"Zwart-witfoto van een betoging in de straten van Kortrijk tijdens de staking tegen de Eenheidswet. Bordjes met Weg Eenheidswet worden meegedragen. Kortrijk, 27 december 1960. Staking 1960-1961. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"