bt000721: Drukkerij Excelsior, leeuwerikstraat, koepel in perspex - Stynen, Leon; De Meyer, Paul
"Collection: Dossier betreffende de uitbreidingswerken; Series: Dossier betreffende de uitbreidingswerken"