Van de wet van de jungle tot een jungle van wetten : verklarend en illustratief overzicht van de nationale en internationale wetgevingen inzake mensenrechten verbonden aan het politieambt - Herbecq, Pierre (Brussel: Ligue des Droits de l'Homme, 1996)
"Inleiding : Pierre Herbecq"