fo002389: Britse troepen tijdens de Tweede Wereldoorlog
"Zwart-witfoto van Britse troepen (tanks) vlak voor hun aftocht in Leuven tijdens de Tweede Wereldoorlog, 13 mei 1940. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"