vl000206: Socialistische Propagandaclub, Dendermonde, 1920.
"Vlag van de Socialistische Propagandaclub van Dendermonde, 1920. De tekst staat centraal op het rode veld. Gele franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"