Coöperatie als vorm van economische organisatie : een economische benadering van het verschijnsel coöperatie, in het bijzonder met betrekking tot de toepassing in de Nederlandse land- en tuinbouw - Ter Woorst, Gerardus Johannes (Arnhem: Van Mastrigt en Verhoeven, 1966)
"G.J. Ter Woorst Proefschrift ter verkrijging van de graad van doctor in de economische wetenschappen, Katholieke Hogeschool, Tilburg, 20 oktober 1966."