te000207: Voorstudie van een vrouw met de was - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Tekening, afbeelding van een vrouw die de was ophangt, eenmaal vanop de rug gezien en tweemaal in vooraanzicht. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"