fo022182: De Volkskinderen
"Zwart-witfoto van de Gentse Volkskinderen bij een feestelijk samenzijn. Aimé Bogaerts centraal in de eerste rij, Elvire De Baets op de tweede rij, derde van rechts; haar broer Alfons derde van rechts op de derde rij. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"