543.076: Dossier betreffende een mailing voor de wetgevende verkiezingen van 24 november 1991 - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"