pr000940: M. René Debruyne - Van den Berghe, Frits (Koekoek 2(1932)12)
"Prent in zwart-wit voorstellend het portret van René Debruyne. Verschenen in Koekoek : humoristisch weekblad van Vooruit, 21 juli 1932. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"