fo026015: Anti-Atoombetoging Brussel 1979 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van migranten die mee betogen tijdens de Anti-Atoombetoging te Brussel, 1979. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"