488.029: Verslagen van de Lokale Groep 182 - Van Keymeulen, Jacques
"Collection: Van Keymeulen Jacques; Biografie: Jacques Van Keymeulen was lange tijd regio-coördinator van Amnesty International in Gent. Level of description: File; Series: 488.01: Verslagen"