ws0587: Snapshot van de website http://www.fgtb-namur.be/ van FGTB-régionale de Namur, genomen op 08/05/2020 - FGTB-régionale de Namur
"Collection: Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV); Geharvest met Heritrix-3.4.0 Level of description: File; Series: 144.W.14: www.fgtb-namur.be"