af005676: 0% praat, 100% resultaat. Mia De Vits, 2de plaats Vlaanderen. Frank Vandenbroucke, lijsttrekker Vlaanderen - sp.a Vlaams-Brabant; Stulens, Jo
"Affiche uitgegeven in 2009 door de Socialistische Partij Anders (sp.a) Vlaams-Brabant voor de Vlaamse verkiezingen. Tekst: 0% praat, 100% resultaat. Mia De Vits, 2de plaats Vlaanderen. Frank Vandenbroucke, lijsttrekker Vlaanderen. sp.a 1. www.frankvande.be. V.u.: Jo Stulens, Mechelsestraat 70, 3000 Leuven – Verkiezingsdrukwerk juni 2009. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"