af011131: Volkskamp - Drukkerskollektief De Wrikker; Elcker-Ik (1979)
"Affiche uitgegeven in 1979 door Elcker-Ik voor een kamp. Afbeelding: karikatuur van twee mannen aan het schaken, een vrouw in bikini die toekijkt en een kwade vrouw die visgraten aan een wasdraad hangt. Tekst: VOLKS KAMP. Van 1 tot 4 juni 1979 op het domein St. Bartel in Geraardsbergen. Met medewerking van: Ernest Mandel, Poppentheater Jozef Van Den Berg (Nederland), Le Filet Américain, vertegenwoordigers van ACV en ABVV, Harlan County, Kindertheater 't Wespke, de voetbalploegen van Elcker-Ik en De Morgen... Ingericht door de federatie van Elcker-Ik centra. Inlichtingen en inschrijvingen: Elcker-Ik, Consciencestraat 46 2000 Antwerpen (031/39.38.68). Prijs: 1.000 fr. (alles inbegrepen). DRUKKERSKOLLEKTIEF DE WRIKKER VZW PRINSSTRAAT 20 2000 ANTWERPEN 031-33.73.54. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"