473.00049: Verslag van een debat over groene jobs - vzw Arbeid en Milieu
"Collection: Arbeid en Milieu; Biografie: Arbeid en Milieu is een vzw die streeft naar een sociaal en ecologisch verantwoorde samenleving. De organisatie probeert dit op drie manieren te bereiken: ten eerste door de vakbonden en milieubeweging te informeren en te sensibiliseren over sociale en ecologische thema’s. Middelen daartoe zijn info- en studie-avonden, bedrijfsbezoeken, een jaarlijkse fietstocht en de publicatie van een tijdschrift. Ten tweede organiseert ze ook het overleg tussen de milieubeweging en de vakbonden, over thema’s waar een raakvlak is tussen de pijlers ecologie en economie. Tenslotte doet ze ook aan beleidsadvisering rond gemeenschappelijke standpunten. Level of description: File; Series: 473: Archief van de vzw Arbeid en Milieu"