af004769: Een betere toekomst. Daar gaat papa Aaron voor. Voor hemzelf en zijn hele familie - De Spiegelaere, Patrick; Oxfam-Wereldwinkels; Vredeseilanden; Max Havelaar
"©SOFAMZie ook: af004767Zie ook: af004768Zie ook: af004774Zie ook: af004776Zie ook: af004778Zie ook: af004779Zie ook: af004783Zie ook: af004787Zie ook: af004788Zie ook: af004789Zie ook: af004790Zie ook: af004791 Affiche uitgegeven in 2006 door Oxfam-Wereldwinkels, Vredeseilanden en Max Havelaar voor eerlijke productenhandel. Tekst: Ik ben verkocht. 2006 Uganda. Een betere toekomst. Daar gaat papa Aaron voor. Voor hemzelf en zijn hele familie. Ebisingako. KyeKyo Taata Aaron kyayagala era kyayagaliza nabomumakaage bonna. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"