fo000384: Spaanse burgeroorlog - Sempi
"Zwart-witfoto van een betoging voor de vrede in Spanje, ingericht door het comité van antifascistische intellectuelen te Brussel. 5000 personen liepen mee in de optocht. Opschrift: Vive le front populaire espagnol FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"