te004590: Brieven van Pierken, Uit mijnen Albuum, Ons vaader is blijven hangen bij Piekavet - Van den Berghe, Frits; Minne, Richard (Koekoek 4(1934)26)
"Een kort stripverhaal verschenen in het humoristisch weekblad Koekoek in de rubriek Brieven van Pierken, Uit mijnen Albuum. Onderaan getekend met Pierken, tekst: Richard Minne, tekeningen Frits Van Den Berghe. Koekoek, 4de jaargang - nr.26, 25 okt. 1934. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"