Sanatorium Lemaire aanleiding tot nieuw samenwerkingsplatform - Van Duppen, Brecht; Van Duppen, Sander; Gosiau, Greg (Interbellum : bulletin van Interbellum - Vereniging voor de studie van de vernieuwende creativiteit tussen de twee wereldoorlogen)
"Brecht en Sander Van Duppen, Greg Gosiau"