fo030719: Bernard Haitink; Muziek, Dirigenten; Festival van Vlaanderen - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van de Nederlandse dirigent Bernard Haitink tijdens een repetitie met orkest. 1984. Festival van Vlaanderen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"