Recht op liefde: handleiding: seksuele diversiteit bespreekbaar maken binnen etnisch-culturele minderheden - Aftab, Shaireen; Mouissat, Sam; Bracke, Sarah (Brussel: ella - Kenniscentrum Gender en Etniciteit, 2014)
"Shaireen Aftab, Sam Mouissat, Sarah Bracke... et al. Fonds Suzan Daniel (FSD)"