fo007223: Portret van Lenin
"Zwart-witfoto van Lenin. Portret, 4 oktober 1922. Postkaart. Opschrift achteraan: Lenin in his study in the Kremlin. Moscow, October 4, 1922. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"