fo030810: Roger Norrington; Muziek, Dirigenten; Festival van Vlaanderen - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van de Britse dirigent Roger Norrington tijdens een repetitie met orkest. Concertgebouw (ICC) Gent, 1982. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"