De eerste keren van homojongens: verschillen in de seksuele carrières van jongeren - Verhetsel, Lies (Zizo : magazine voor holebi's & transgenders)
"Lies Verhetsel Fonds Suzan Daniel (FSD)Themanummer: alles over holebi's en transgenders op school"