te004503: Een derde praatje over roode bliekskens - Van den Berghe, Frits
"Een gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een man met een visje in zijn handen. Een humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 1939. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"