af014978: Jocelyn Dekeyser 11e kandidaat SP 4 - SP; Tulpin, Redgy (2000)
"Affiche uitgegeven in 2000 door de Socialistische Partij (SP) voor de gemeenteraadsverkiezingen in Gistel. Afbeelding: portretfoto in zwart-wit van Jocelyn Dekeyser. Tekst: Verder werken aan de toekomst van Gistel. Jocelyn DEKEYSER 11e kandidaat SP 4. Ver. uitg.: Redgy Tulpin - Oostendsebaan 96 - 8470 Gistel - Gemeenteraadsverkiezingen 8 oktober 2000."