Medezeggenschap : een vrije tribune voor de behandeling van alle vraagstukken die met de medezeggenschap verband houden (Amsterdam: Wetenschappelijk Economisch Instituut, 1925)
"Periodiciteit: maandelijksHoofdredactie: Andr. Sternheim, I. MonasRedactie: Prof. J.A. Veraart, P. Danz, Marius G. Levenbach, S.R. De Miranda, J. Brandenburg, G.J.A. Smit, W. Luberti, Herm. H.J. Van de PolBeheer/Administratie: Wetenschappelijk Economisch Instituut, Postbus 1059, AmterdamDrukker/Drukkerij: Joachimsthal's Stoomdrukkerij, AmsterdamMotto: Immermoedig strijdendVignet: Man met oliejekker aan het roer"