fo012056: Portret van Alfons Segier in het textielhuis, Gent - De Vogelaere, Achille
"Zwart-witfoto, portret van Alfons Segier aan zijn bureau in het Textielhuis in Gent, Keizer Karelstraat 60. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"